Filtruj wiadomości
08.05.2024

Piszą o nas!

Informacje prasowe o nowym kierunku Budownictwo z wykorzystaniem automatyki i robotyki.

21.04.2024

Seminarium nt. „Poliuretan - skuteczny materiał do izolacji cieplnej (i nie tylko)”.

Katedra Inżynierii Procesów Budowlanych oraz Polski Związek Producentów i Przetwórców Izolacji Poliuretanowych PUR i PIR „SIPUR” pragną zaprosić pracowników i studentów naszego Wydziału na seminarium nt. „Poliuretan - skuteczny materiał do izolacji cieplnej (i nie tylko)”.

18.04.2024

Nowy Rektor Politechniki Częstochowskiej

Miło nam jest poinformować, że w dniu 18 kwietnia 2024 r. Kolegium Elektorów Politechniki Częstochowskiej dokonało wyboru Rektora. Rektorem Politechniki Częstochowskiej w kadencji 2024-2028 został wybrany dr hab. inż. Marek Warzecha, prof. PCz.

10.04.2024

Godziny rektorskie 18.04.2024 r.

Decyzją JM Rektora Politechniki Częstochowskiej prof. dr. hab. inż. Norberta Sczygiola, na wniosek Przewodniczącego Uczelnianej Komisji Wyborczej, w dniu 18 kwietnia 2024 r. w godzinach 8:00-11:00 będą obowiązywać godziny rektorskie.

10.04.2024

Godziny rektorskie - 16.04.2024

Decyzją JM Rektora Politechniki Częstochowskiej prof. dr. hab. inż. Norberta Sczygiola, na wniosek Przewodniczącego Uczelnianej Komisji Wyborczej, w dniu 16 kwietnia 2024 r. w godzinach 10:00-12:00 będą obowiązywać godziny rektorskie.

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zdjęcie przedstawia logo Uczelni dostępnej. Logo przedstawia uścisk dłoni dwóch osoób.Politechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies.

Zapisano