Filtruj wiadomości
26.02.2022

Wsparcie psychologiczne

Pełnomocnik Rektora ds. wsparcia psychologicznego – dr Małgorzata Randak – Jezierska informuje studentów, doktorantów i pracowników Politechniki Częstochowskiej o możliwości skorzystania z bezpłatnych konsultacji psychologicznych.`

26.02.2022

Zbiórka potrzebnych rzeczy - aktualizacja listy

PCz rozpoczyna zbiórkę rzeczową dla mam z dziećmi, które uciekły z Ukrainy. Liczymy na Wasze wsparcie!

25.02.2022

Solidarni z Ukrainą - słowa Rektora

W związku z ostatnimi wydarzeniami na Ukrainie nie możemy pozostać obojętni. W imieniu Senatu Politechniki Częstochowskiej oraz swoim własnym kieruję słowa wsparcia i otuchy do naszych ukraińskich Przyjaciół studiujących i pracujących w naszej Uczelni.

11.02.2022

Porozumienie o współpracy z firmą ArchiTube

Z przyjemnością informujemy, że dniu 7.02.2022 Politechnika Częstochowska podpisała porozumienie o współpracy z firmą ArchiTube.

07.12.2021

XVIII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna „Materiały i Technologie Energooszczędne – Budownictwo o zoptymalizowanym potencjale energetycznym”

XVIII Międzynarodową Konferencję Naukowo-Techniczną „Materiały i Technologie Energooszczędne – Budownictwo o zoptymalizowanym potencjale energetycznym” zorganizowała Katedra Inżynierii Procesów Budowlanych na Wydziale Budownictwa Politechniki Częstochowskiej.

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zdjęcie przedstawia logo Uczelni dostępnej. Logo przedstawia uścisk dłoni dwóch osoób.Politechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies.

Zapisano