Konferencja dla Studentów

Wpis może zawierać nieaktualne dane.

plakat.jpg

(tekst z plakatu poniżej)

Katedra Inżynierii Procesów Budowlanych Wydziału Budownictwa Politechniki Częstochowskiej zaprasza na Krajową Konferencję Dydaktyczną dla Studentów pod patronatem Dziekana Wydziału Budownictwa dra hab. inż. Macieja Majora Prof. PCz

Metody Statystyki w Inżynierii Lądowej, Geodezji i Transporcie 

Cel konferencji: wymiana doświadczeń w zakresie zastosowań metod statystyki w inżynierii budowlanej, geodezji i transporcie

Forma konferencji: online, platforma konferencji Big Blue Button

Termin konferencji: 9 stycznia 2024 r.

Terminy inne: przesłanie streszczenia i formularza zgłoszenia - 20 grudnia 2023 r.

Zgłoszenia i streszczenia: 2 stronicowe streszczenie oraz formularz zgłoszenia oraz oświadczenie RODO należy przesłać na adres e-mail: andrzej.sluzalec@pcz.pl

Koszty uczestnictwa: konferencja jest bezpłatna dla studentów

Materiały konferencyjne: planowany jest bezpłatny druk streszczeń przez Wydawnictwo Politechniki Częstochowskiej. O zakwalifikowaniu streszczeń do druku decyduje Komitet Organizacyjny Konferencji

Program i link: zostanie przesłany przed konferencją

Kontakt: e-mail: andrzej.sluzalec@pcz.pl, tel. 34 3250 924

Przewodniczący Komitetu Organizacyjnego Profesor Andrzej Służalec, Politechnika Częstochowska

 

Pliki do pobrania

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zdjęcie przedstawia logo Uczelni dostępnej. Logo przedstawia uścisk dłoni dwóch osoób.Politechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies.

Zapisano